صادرات کاهو ، کلم سفید ، کلم قرمز ، گل کلم

فروش و صادرات کاهو ، کلم سفید ، کلم قرمز ، گل کلم

صادرات کاهو ، کلم سفید ، کلم قرمز ، گل کلم

فروش و صادرات کاهو ، کلم سفید ، کلم قرمز ، گل کلم

وکیل خانواده

وکیل خانواده

به وکیلی میگویند که به سبب علاقه و تمرکز عمده فعالیت های خود در دعاوی خانواده همچون مهریه و طلاق و نفقه و حضانت به وکالت میپردازند. از مهم ترین وظایف وکیل خانواده میتوان به تلاش های بی وقفه وی برای تحقق بخشیدن به عدالت و دفاع از حقوق موکل خود به رعایت صداقت و رعایت اصول و نکات اخلاقی اقداماتی را که برای پیروزی در دعوا حائزاهمیت است به کار می‌گیرد و همچنین درصد پیروزی آنها در دادگاههای خانواده معمولا از وکلایی که به صورت غیر تخصصی به وکالت در این زمینه میپردازند درصد قابل توجهی بیشتر است.

 

 وکیل خانواده باید اطلاعات، تخصص، هوش و تجربه حقوقی بسیار بالا و کافی داشته باشد، آگاهی آنها از رویه دادگاه های بدوی، تجدیدنظر، و دیوانعالی کشور بسیار پر اهمیت است و همچنین به رویه قضایی نیز باید آگاهی و تسلط بالایی داشته باشد. دفتر وکالت خانم فاطمه یعقوبی با بهره گیری از بهترین و زبده ترین وکیل خانواده آماده ارائه خدمات در خصوص مشاوره حقوقی خانواده، تنظیم لایحه یا دادخواست می باشد.

وکالت در مهریه

مهریه یکی از حقوق قانونی زن است که مطابق ماده 1082 قانون مدنی مصوب 1307 به محض منعقد شدن عقد نکاح ائم از دائم یا موقت  به ملکیت زوجه در می آید و او میتواند هرگونه دخل و تصرفی که بخواهد در آن بنماید .

راههای گرفتن مهریه

گرفتن مهریه منوط به طلاق نبوده و بدون اینکه طرفین اقدامی برای طلاق کرده باشند زوجه می‌تواند مهریه خود را مطالبه کند.

مهریه عندالاستطاعه: نوعی مهر است که در ضمن عقد نکاح می آید و وابسته به استطاعت مالی زوج دارد یعنی اگر زوج استطاعت مالی نداشت موظف به پرداخت آن نیست.

مهریه عندالمطالبه: نوعی مهر است که به محض مطالبه زوجه می بایست به وی پرداخت شود و استطاعت مالی مرد مورد توجه قرار نمیگیرد.

۱_از طریق تقدیم دادخواست به دادگاه :این  روش درخواست مهریه که معمولا یکی از رایج ترین و متداول ترین روشهای گرفتن مهریه است حسب تقدیم دادخواست توسط زوجه به دادگاه محل اقامت زوج یا خود وی آغاز می‌شود و پس از رسیدگی قضایی و محکوم کردن زوج به پرداخت از طریق اجرای احکام دادگاهها قابل اجرا است.

۲_ مطالبه مهریه از طریق اجراییه ثبت: یکی از راههای گرفتن مهریه از طریق ادارات ثبت است که معمولا نسبت به روش قبلی به زمان کمتری نیاز دارد در این روش اگر مهر هنگام ازدواج در دفاتر ازدواج به طور رسمی در سند ازدواج ثبت شود زوجه می‌تواند بدون مراجعه به دادگاهها با رفتن به اداره ثبت و درخواست اجراییه اموال زوجه را از طریق اجرای ثبت توقیف و مهریه خود را از این طریق ‌ برداشت نماید.

وکالت در نفقه

وکیل خوب برای نفقه  شخصی است که تخصص خود و عمده فعالیت های خود را بر روی دعاوی خانواده متمرکز می‌کند و بر رویه قضایی و طرز مطرح کردن و پیش بردن  دعوا   اشراف کامل دارد.

نفقه زوجه مطابق ماده ۱۱۰۶ قانون مدنی بر عهده زوج است. نفقه زوجه مطابق ماده ۱۱۰۷ قانون مدنی عبارت است از همه‌ی نیازهای متعارف و متناسب با وضعیت زن از قبیل مسکن، البسه، غذا، اثاث منزل و هزینه‌های درمانی و بهداشتی و خادم، در صورت عادت یا احتیاج به واسطه‌ی نقصان یا مرض و حالت فقر یا غنا زوج در تعیین نفقه زوجه در نظر گرفته نمیشود ولی هرگاه زوجه  بدون مانع مشروع و یا قانونی از ادای وظایف زوجیت امتناع کند و تمکین نورزد مستحق نفقه نخواهد بود .

همچنین نفقه زن از دیون ممتازه زوج می‌باشد و بر دیون دیگر وی برتری دارد. اگر زوج نفقه افراد واجب النفقه را پرداخت نکند مطابق ماده ۵۳ قانون حمایت خانواده جرم است و به حبس تعزیری درجه ۶ محکوم میشود. زوجه می‌تواند نفقه گذشته خود و آینده را مطالبه کند .

تمکین 

تمکین بر دو قسم است:

  1. تمکین خاص
  2. تمکین عام

تمکین خاص: عبارتست از  اطاعت پذیری و پیروی زن در خصوص مسائل  و روابط جنسی معقولانه .

تمکین عام: عبارتست ازاطاعت کلی زن در تمام امور زندگی

الزام به تمکین

هرگاه زوجه بدون مانع مشروع از وظایف زوجیت امتناع نماید در وهله اول این امتناع او مسقط نفقه خواهد بود و در مرحله بعدی زوج میتواند دادخواست خود را مبنی بر الزام زوجه به تمکین به دادگاه تقدیم نماید که دادگاه پس از رسیدگی قضایی و نبود مانع  مانند این که زن منزل مشترک را ترک کند و  زوج اقدام به طرح دعوا نماید مطابق ماده ۱۱۱۵ قانون مدنی که بیان داشته است اگر بودن زن با شوهر در یک منزل، متضمن خوف ضرر بدنی یا مالی یا شرافتی برای زن باشد زن می‌تواند مسکن علی‌حده اختیار کند و در صورت ثبوت مظنه‌ی ضرر مزبور، محکمه حکم بازگشت به منزل شوهر نخواهد داد و مادام که زن در بازگشتن به منزل مزبور معذور است نفقه بر عهده‌ی شوهر خواهد بود حکم به الزام زوجه به تمکین خواهد داد.

  البته شایان ذکر است برای پیش بردن بهتر دعوا قبل از طرح آن زوج یک اظهارنامه مبنی بر بازگشت و تمکین زن برای وی ارسال و مهلتی ۷ روزه بدهد در صورتی که ایشان انجام نداد یا نپذیرفت در اینصورت طرح دعوا نماید.

 حضانت فرزند

مطابق ماده ۱۱۶۹ قانون مدنی حضانت و نگهداری طفلی که پدر و مادر اون جدا از یکدیگر زندگی می‌کنند  تا ۷ سالگی حضانت بر عهده مادر است و پس از آن علی الاصول با پدر است یعنی اگر  بین آنها اختلافی پیش آید تشخیص حضانت با رعایت مصلحت طفل با دادگاه است .

هرگاه یکی از طرفین از اجرای حکم دادگاه در خصوص حضانت استنکاف کند  مطابق ماده ۴۰ قانون حمایت خانواده حسب دستور دادگاه و درخواست ذی نفع  تا زمان اجرای حکم بازداشت میشود .

اگر حضانت طفل با پدر باشد و پدر وی فوت شود نگهداری بر عهده مادر است مگر اینکه دادگاه به تقاضای ولی قهری یا دادستان مصلحت طفل را خلاف آن تشخیص دهد.

طلاق

انواع طلاق

یکی از مهم ترین سوالاتی که ممکن است برای بسیاری از افراد پیش آید آن است که طلاق به چه مواردی تقسیم میشود؟ آیا هر دلیل طلاق از سوی زوجین یک نوع طلاق محسوب میشود؟ بسیاری از زوجین که برای اعلام درخواست طلاق و مشاوره پیش ما میایند بر این باورند که دلیل طلاق آنها تعیین کننده نوع طلاق نیز میباشد ولی بگذارید کامل به شما توضیح دهیم.

همیشه اینطور نیست، طلاق به چند دسته کلی تقسیم میشود که از آنها در ادامه نام میبریم:

بر اساس قانون کشور ما، طلاق به دو دسته رجعی و بائن تقسیم میشود. بر اساس یک قاعده کلی می توان گفت که همه ی طلاق ها رجعی می باشد و بر اساس قانون تنها در موارد استثنا زیر، طلاق از نوع رجعی به حساب می آید :

  1. طلاق خلع (طلاق از طرف زن )
  2. طلاق مبارات ( همان طلاق توافقی است)
  3. طلاق زنی که هنوز باکره است (عدم نزدیکی زوجین که معمولا در دوره عقد است)
  4. طلاق زن یائسه
  5. سه طلاقه کردن زن
  6. طلاق زن صغیره

طلاق توافقی :

به طلاقی گفته می شود که زن و مرد باید در خصوص مهریه، اجرت المثل، حضانت، نفقه و غیره با هم دیگر توافق داشته باشند. مانند اینکه زن و مرد توافق می کنند که زن تمام یا بخشی از مهریه خود را ازای طلاق، به مرد ببخشد. در این خصوص، تمامی توافقات بین زوجین در دادنامه طلاق قید خواهد شد و قابلیت اجرا و لازم الاجرا خواهد بود.

طلاق به درخواست زن :

با توجه به اینکه در  قانون ایران حق طلاق با مرد است، گرفتن طلاق از طرف زن نیاز به اثبات عسر و حرج می باشد. میتوان از موارد ذیل استفاده نمود:

  • اعتیاد مرد به نحوی که به اساس زندگی خلل وارد کند
  • محکومیت قطعی مرد بیش از 5 سال
  • امتناع مرد از پرداخت نفقه، سوء معاشرت و ….

با توجه به اینکه طلاق به درخواست زن نیاز به مهارت و تجربه دارد وکیل پایه یک دادگستری می تواند روند طلاق را با توجه به علم و آشنایی رویه در دادگاه ها برای شما هموار کند.

طلاق به درخواست مرد :

به گفته وکیل خانواده مرد می تواند با رعایت شرایط مقرر در قانون مدنی و پرداخت کلیه حقوق مالی زن مانند مهریه ، نفقه، اجرت المثل و شرط نصف دارایی در صورتی که در عقدنامه ذیل آن را امضاء نموده باشد در هر زمان برای طلاق اقدام نماید.

مزایای داشتن وکیل دعاوی خانواده در خصوص پرونده طلاق به درخواست زوج مدت زمان آن است که حدوداَ 5 الی 6 ماه خواهد بود و نیاز به حضور زوج در هیچکدام از مراحل دادرسی نیست و اجرای صیغه طلاق در دفترخانه بدون حضور زوج انجام خواهد شد.


استرداد جهیزیه

استرداد جهیزیه یا به عبارت دیگر، پس گرفتن جهیزیه، از دیگر موضوعات و مسائل مهمی است که بعد از طلاق، افراد با آن مواجه می گردند. در صورتی که میان زوجین و خانواده های آنان برای پس گرفتن جهیزیه، چالش و اختلاف ایجاد شود، آنان می توانند به راحتی از طریق تشکیل پرونده در محاکم قانونی برای استرداد جهیزیه اقدام نمایند.

برای اقامه دعوی، کافی است تا زن برای تنظیم دادخواست استرداد جهیزیه به دادگاه مراجعه کند و مدارک موجود مثل رسید یا فاکتور خرید را نیز ارائه دهد، در نهایت پس از بررسی موضوع پرونده، حکم دادگاه مبنی بر استرداد جهیزیه در طلاق با حضور شاهد صادر میگردد.


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.